QUOOKER (alle types/kleuren)

Vorige Artikel 15 van 52 Volgende

Uiteraard leveren wij ook het hele assortiment van de prachtige én praktische QUOOKER kraan. Aan jou de keus of je voor alleen kokend of ook voor de bruisend water uitvoering gaat. 

We leggen je graag in de showroom alle mogelijkheden uit maar je kunt ook alvast wat huiswerk maken natuurlijk:

Zo werkt het

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. Lees hier meer over de CUBE.

 

Dag keukenboiler, hallo Quooker

Je kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water, het COMBI(+)-reservoir 7 liter kokend water.  Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (40-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt.Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Door hun goede isolatie zijn onze reservoirs extreem zuinig. 

Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A.

Lees meer

Alles uit één kraan

Quooker heeft twee alles-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Je kunt er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen, als je hem combineert met de Quooker CUBE.

Lees meer

Ontdek de voordelen

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Ontdek waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden.

Lees meer

Kokend water uit de kraan, is dat wel veilig?

Het is de vraag die ons het meest gesteld wordt. Ons antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden.

Lees meer

Welke Quooker-kraan past bij mij?

Kies voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een losse kokendwaterkraan, die je in hoogte kunt verstellen.

Bekijk onze collectie

Quooker

© 2018 - 2021 The Big Easy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel